Samsung Galaxy S9+ älypuhelin (musta)

835,60 

Saatavilla

Samsung Galaxy S9+ -älypuhelin vie sinut matkalle tuntemattomaan. IP68-sertifioidussa puhelimessa on 6,2 tuuman Infinity-näyttö, 12 megapikselin kaksoiskamera säädettävällä aukkokoolla ja stereokaiuttimet, jotka tuottavat mukaansatempaavan äänen.

  • 6,2″ Infinity-näyttö
  • Slow motion -videokuvaus
  • 12 + 8 megapikselin kamerat
tuotetunnus (SKU) A409-1LG Categories: ,

Samsung Galaxy S9+ -älypuhelimella voit ilmaista itseäsi uudella tavalla. Entistä paremmassa kamerassa on säädettävä aukko, jolla voit tallentaa jopa erittäin hidasta slow motion -videota 960 kuvan sekuntinopeudella.

Galaxy S9+ tekee kuvien ja tiedostojen jakamisesta muille laitteille helpompaa. Upeasta äänestä vastaavat Dolby Atmos -stereokaiuttimet. Ääniohjauksella käytettävä kamera ymmärtää englanninkielisiä komentoja ja kykenee myöskin kääntämään kuvissa esiintyvät muun kieliset tekstit englanniksi.

Infinity-näyttö: Galaxy S9+ on varustettu kaarevalla 6,2 tuuman Infinity-näytöllä, joka ulottuu puhelimen laidasta laitaan ja tarjoaa enemmän tilaa katseluun ja työskentelyyn. Quad HD -resoluutio takaa täydellisen selkeän kuvan, ja Super AMOLED -paneeli parantaa kuvien kontrastia ja eloisuutta. Näyttöön integroidut painikkeet tarjoavat täysin saumattoman käyttökokemuksen.

Etukamera: Nappaa selfieitä ja ryhmäkuvia 8 megapikselin etukameralla, jossa on f/1,7 aukko. Sillä voit myös luoda persoonallisia emoji-kuvia omiin kuviisi perustuen tai lisätä kuviin erikoistehosteita.

Kaksoiskamera: Parannellussa 12 megapikselin takakamerassa on säädettävä aukkokoko (f/1,5 – f/2,4), jonka ansiosta saat uskomattoman teräviä ja kirkkaita kuvia olosuhteista riippumatta. Kakkoskameran aukkokoko on vakaa f/2,4, joka sopii erinomaisesti zoomattujen kuvien ja muotokuvien ottamiseen. Voit myös tallentaa hidastettua slow motion -videota 960 kuvan sekuntinopeudella.

Mukaansatempaava stereoääni: Integroidut stereokaiuttimet on kehitetty yhdessä AKG:n kanssa ja ne tarjoavat hienostuneen äänentoiston. Älypuhelimen mukana toimitetaan myös AKG:n kalibroimat kuulokkeet.

Vesi- ja pölytiivis: Samsung Galaxy S9+ -älypuhelimella on IP68-luokitus, joka takaa että se on täysin pölytiivis ja vedenpitävä 1,5 metrin syvyydessä jopa 30 minuutin ajan.

Turvaominaisuudet: Tiedostosi ja henkilökohtaiset tietosi pysyvät varmassa tallessa, sillä puhelimessa on erittäin turvallinen sormenjälkitunnistin ja iiris-skanneri. Kasvojentunnistusominaisuuden ansiosta voit avata puhelimen lukituksen katseesi voimalla.

Suorituskyky: Kahdeksanytiminen prosessori koostuu 2,7 GHz ja 1,7 GHz neliydinprosessoreista, jotka takaavat nopean toiminnan kaikille sovelluksille.

Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmän avulla voit päättää sovelluskohtaisesti, mitä ilmoituksia vastaanotat, ja valita niiden tärkeysjärjestyksen sekä merkkiäänen. Se myös antaa sinun vaimentaa kaikki ilmoitukset haluamallesi ajanjaksolle. Oreo myös suojaa puhelintasi viruksilta ja tietomurroilta reaaliaikaisella turvaskannauksellaan.

Dual-SIM -ominaisuus mahdollistaa kahden puhelinnumeron samanaikaisen käytön. Puhelimessa on tilaa kahdelle nano-SIM -kortille.

Muut ominaisuudet:
– 64 GB sisäistä muistia
– Micro SD -korttipaikka tukee jopa 400 GB muistikortteja
– 6 GB keskusmuisti
– 3500 mAh akku
– USB-C -portti nopeaan lataukseen ja tiedonsiirtoon
– GPS/GLONASS-paikannuspalvelun tuki

Päätelaitteen ja myyntipakkauksen tarvikkeiden takuu 24kk. Akun takuu 6 kk.