Arlo Pro 2 langaton Full HD turvakamera

300,90 

Saatavilla

Laajenna Arlo Pro -kodinturvajärjestelmääsi langattomalla Arlo Pro 2 -turvakameralla. Säänkestävässä Full HD 1080p -kamerassa on yönäkymä ja liiketunnistus. Kamera vaatii toimiakseen Arlo Pro -tukiaseman.

tuotetunnus (SKU) 5B20-017 Categories: , ,

Langattomalla Arlo Pro 2 -turvakameralla voit laajentaa Arlo Pro -kodinturvajärjestelmäsi kattavuutta. Kameralla on IP65-sertifiointi, joka on takuu siitä, että kamera on sään- ja pakkasenkestävä ja sopii ulkokäyttöön. Full HD 1080p -videolaatu takaa erittäin yksityiskohtaisen kuvan, ja infrapunakuvaus mahdollistaa kameran käytön myös yöllä. Kamerassa on liiketunnistin, ja voit säätää sen tallentamaan automaattisesti kun kamera havaitsee liikettä. Halutessasi voit asettaa kameran lähettämään ilmoituksia sähköpostiisi, älypuhelimeesi tai tablettiisi. Monipuolista Arlo Pro 2 -turvakameraa voi käyttää myös vaikkapa itkuhälyttimenä tai lemmikkivahtina.

Tukiasema: Kamera vaatii toimiakseen Arlo Pro -tukiaseman (saatavilla erikseen), ja se yhdistyy tukiasemaan langattomasti jopa 100 metrin etäisyydeltä.

Sovellus ja pilvipalvelu: Lataamalla ilmaisen Arlo-sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi, voit seurata kameran kuvaa reaaliajassa. Video tallentuu myös ilmaiselle pilvipalvelimelle 7 päivän ajaksi, joten voit katsella myös aiempia tallenteita. Kun liiketunnistin havaitsee liikettä, kamera tallentaa myös kolme sitä edeltävää sekuntia, jotta saat kokonaiskuvan tapahtuneesta. Voit halutessasi myös ostaa pilvipalvelutilaa jatkuvalle 24/7 tallennukselle.

Langaton toiminta: Täysin langaton kamera toimii uudelleenladattavalla 2440 mAh Li-ion -akulla ja on yhteydessä tukiasemaan WiFi-n -yhteyden välityksellä. Pakkaus sisältää myös yhden johdollisen virtasovittimen.

Kameran ominaisuudet:
– CMOS-sensori Full HD 1080p -resoluutiolla
– 130 asteen kuva-ala
– 8x digitaalinen zoomi
– 2-suuntainen ääni (kaiutin ja mikrofoni)
– Mustavalkotasapainon ja valaistuksen automaattinen tasoitus
– Liikkeen tunnistus jopa 7,5 metrin etäisyydeltä
– Infrapuna-LED-valot (850 nm aallonpituus, valaisee jopa 8 m päähän)
– WiFi 802.11n -yhteys Arlo-tukiasemaan 2,4 GHz taajuudella
– Akun lataustason indikaattori
– Magneettinen kiinnike, kiinnitysruuvi
– IP65-sertfioitu säänkestävä muotoilu
– Käyttölämpötila -20 °C asteesta jopa +45 °C asti.

Myyntipakkaukseen sisältyy:
– 1 langaton Arlo Pro 2 -kamera
– 1 virtasovitin ja johto
– 1 seinäkiinnike ja ruuvit
– 1 ladattava Li-ion -akku
– Ikkunatarra
– Pika-aloitusopas

Tuotteella on 2 vuoden takuu.